Jotas pateicība

Sveiks, brīvā laika centra “Jota” draugs!

Ir klāt maija beigas – laiks, kad katru gadu mēs pulcējāmies brīvā laika centra sezonas noslēguma pasākumā. Tajā visi Jotas apmeklētāji vienmēr saņēma pateicības par piedalīšanos aktivitātēs, par izaugsmi un draudzību. Šoreiz pasākums izpaliek, bet tomēr varam kopā atcerēties šo mācību gadu un to, kādās sporta un radošajās aktivitātēs Jūs šogad varējāt piedalīties.

Vai atceries šī gada lielāko pasākumu “JOTAI – 15”? Jubilejas pasākuma vakarā Puteklītis, Puteklīte un Lāsīte (vai atceries, kuri skolotāji tie bija?) aizveda Jūs ceļojumā pagātnē pirms vairāk nekā 80 gadiem, kad Jotas ēka vēl nemaz nebija uzcelta.

Jotai - 15

Centra vestibilu Jūs izrotājāt ar pašu gatavotām krāsainām lapām un uz papīra “ķieģelīšiem” rakstījāt vissvarīgākās lietas, kas nepieciešamas jotiņā, un no tiem “cēlāt” JOTAs māju.

Jota

Pēc tam Jūs visi devāties īstā grūtību pilnā ceļojumā Jotas labirintā. Atceries labirinta pārbaudījumus: “kustini kājiņas”, “klik klak un čiks”, “atrodi pazudušo”, “zini un mini”, “Jota 10 sekundēs” u. c.? Aktivitātē “ceļojums ar laika mašīnu” bija interesanti sevi atrast fotogalerijā “5 gadi Jotā”. Paldies skolēnu domei, kas palīdzēja pasākumu noorganizēt! Kad pēdējā mīkla bija atminēta, visi saņēmāt pirmo nozīmīti JOTAs vēsturē!

Jotas aktivitātes

Ziemassvētkus gaidot, visiem patika piedalīties brīnumainas Ziemassvētku noskaņas radīšanā JOTAs vestibilā. Bija patiešām skaisti, paldies Jums par to!

Jotas Ziemassvētki Jotas Ziemassvētki

Janvārī, kaut arī aiz loga nebija ne sniega pārsliņas, Jūs radījāt ziemas pasaku ar baltām skulptūrām “Sniegavīri” un gleznojumiem “Pilsēta naktī”.

Jota ziemā Jota ziemā

Un tad jau februāra radošie darbiņi – dekoriņi, kurus gatavojot bija jāpārdomā un jāuzraksta, kādas īpašības ir vissvarīgākās, lai būtu labs draugs.

Jotas februāris

Sākoties Lieldienu gaidīšanas laikam, visiem bija interesanti apgūt jaunu tehniku un oriģināli dekorēt Jotas vestibilu.

Jotas Lieldienas Jotas Lieldienas

Jotas sporta zālē varējāt piedalīties sacensībās, konkursos, turnīros. Katru mēnesi tika noskaidroti labākie dažādās disciplīnās, piemēram, florbola piespēles vienā minūtē un stafete, basketbola soda metieni un stafete, dažādi spēka vingrinājumi (turēšanās balstā un kāriena pie stieņa, pievilkšanās pie stieņa, “presīte”).

Galda spēlēs Jūs sacentāties burtošanas čempionātā, un tika noskaidroti uzvarētāji Jotas pedagogu radītajā spēlē “Visa Jota 3 minūtēs” un spēlē “Džungļu ātrums”.

Jaunākā vecuma apmeklētāji piedalījās grāmatas “Pasaka par sirsniņu” lasīšanas nodarbībās, 5. klases radošā grupa noorganizēja Talantu festivālu.

Jotas talantu festivāls

Paldies visiem, kas skolas mājaslapā lasīja un arī izmantoja ieteikumus, kā interesanti pavadīt brīvo laiku attālinātās mācīšanās laikā, un izturēja šo grūto ārkārtas stāvokļa periodu.

Paldies visiem Jotas draugiem, kas šajā mācību gadā bija kopā ar mums un ar savu aktivitāti, sirsnību un draudzību darīja šo gadu centrā krāsainu un bagātu! Lai Jums veselība, izturība un radošām idejām bagāta vasara!

Skolotāja Mārīte Lore.


Nelielu vēstulīti Tev sūta katrs Jotas skolotājs:

Pateicība Jotas apmeklētājiem!

Šajā gadā Tev ir bijuši jauni izaicinājumi, jaunas draudzības un sasniegumi. Esi uzstādījis jaunus personīgos rekordus sportā un dzīvē, jaunus pašizaugsmes mērķus. Es vēlos Tev pateikties arī par veidotajiem radošo aktivitāšu darbiem, kur ieguvi jaunas radošās prasmes un paplašināji iztēles robežas. Paldies, ka spēlēji dažādas galda spēles, piedalījies to sacensībās un mācīji tās citiem.

Novēlu Tev šajā vasarā iemācīties vēl ko jaunu un turpināt paplašināt savas spēju robežas, nebaidoties izaicinājumiem. No sirds izbaudīt vasaru, brīvdienas un to, ka vari būt kopā ar draugiem. Domāju, pēc šī pavasara to noteikti novērtēsi vairāk.

Izpriecājies un atpūties!

Jotas skolotāja Elīna


Mīļš sveiciens katram Jotas draugam! Katram, kurš šo mācību gadu pavadījis kopā ar mums.

Šis gads ir bijis pilns ar dažādām aktivitātēm un notikumiem, pilns ar dažādām emocijām – gan priecīgām, gan arī tādām, bez kurām mēs būtu gribējuši iztikt. Mēs kopā esam spēlējuši spēles, sportojuši, veidojuši dažādus radošos darbus, sacentušies viens ar otru un apguvuši daudz ko jaunu. Mēs esam arī vienkārši bijuši kopā, draudzējušies, pavadījuši laiku sarunājoties.

Paldies KATRAM no Jums, kas aktīvi iesaistījās Jotas ikdienā! Paldies KATRAM, kurš iesaistījās aktivitātēs, kas Jotā notika, paldies KATRAM, kurš palīdzēja mazos darbiņos un lielos darbos! Paldies KATRAM, kurš vienkārši atnāca un bija kopā ar mums! Paldies par prieku, kas kopā piedzīvots .

Lai arī nevarējām būt kopā Jotas telpās visu šo mācību gadu, man ir prieks par to laiku, kas mums bija dots kopā, un prieks, ka arī attālināti varējām domāt par to, kā pavadīt savu brīvo laiku.

Un galu galā – lai kāds arī šis gads mums katram būtu bijis, mēs katrs individuāli un arī visi kopā esam ieguvuši jaunus iespaidus un atmiņas, zināšanas, prasmes un pieredzi, kas bagātina mūs. Izmantosim arī vasaru, kas mums visiem priekšā, lai draudzētos, lietderīgi izmantotu laiku, iemācītos kaut ko jaunu, pilnveidotu savus talantus un arī kārtīgi atpūstos .

Lai katram no Jums ir veiksmīgs un prieka pilns gada noslēgums un tiešām skaista un īpašiem brīžiem piepildīta vasara!

Skolotāja Dace


Labdien, mīļie Jotas draugi!

Laikā, kad nedrīkstam pulcēties, atšķirtībā, vislabāk varam novērtēt, vienkāršu kopā būšanu.

Paldies par šogad kopā pavadītajām dienām, stundām, mirkļiem.

Paldies par kopīgi paveiktajiem darbiem, radošajām aktivitātēm, sportu.

Novēlu Tev, mīļais Jotas draugs, labi pavadīt laiku vasarā, apgūt ko jaunu, pavadīt laiku dabā, uzņemt vitamīnus, krāt spēku, lai nekādi vīrusi nevar tevi uzveikt. Lai Mīļā Dieva klātbūtne ir visur klāt tavās ikdienas gaitās!

Pateicībā skolotāja, Brigita.


Pārmaiņas bija negaidītas. 

Zinu, ka diezgan ātri pierādi pie jaunā un tikai retu reizi iedomājies par skaistajiem kopā pavadītajiem brīžiem. 

Arī es tāpat! Bet dziļi sirdī ziņu, ka mūsu sirdīs vienmēr ir vieta vienam priekš otra. Nav nozīmes distancei 2m ?, un arī laikam. 

Mēs esam kļuvuši daļa viens no otra!

Riktīgi foršu vasaru un visu pārējo vēlot,

Ruslans 😊


Jota

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *