Rīgas Koučinga skolas pēdējā nodarbība

Piedaloties projektā “Atbalsts skolas stratēģisko mērķu sasniegšanai”, Rīgas Kristīgās vidusskolas skolotāji janvāri aktīvi darbojās un divās nodarbībās apguva teorētiskās un praktiskās zināšanas, kā veicināt savstarpējo sadarbību, kā izvirzīt sev mērķus, kuru sasniegšana konkrētajā brīdī ir būtiska. Ar skolotājiem darbojās un padomus deva Rīgas Koučinga skolas divas treneres.

Pēc pusotra mēneša šim nodarbībām sekoja trešā – noslēdzošā, kas bija paredzēta kā atgriezeniskās saiknes sniegšana pasniedzējām, lai dalītos pieredzē ar saviem panākumiem, veiksmēm un varbūt arī neveiksmēm, pielietojot apgūtās zināšanas ikdienas darbā, dzīvē.

Skolotāji stāstīja, kā realizējuši savā ikdienas darbā iegūtās zināšanas, kas veicies vairāk, kādi vēl jautājumi radušies ikdienas situācijās, veicinot savstarpējo sadarbību, pilnveidojot savu prasmi sadarboties. Nodarbība pagāja ļoti ātri, jo iegūtās zināšanas jau tiek realizētas un praktizētas darbā ar skolēniem un sadarbībā ar vecākiem, kolēģiem, Katrs varēja padalīties pieredzē un izteikt savu viedokli, novērtējot arī kursu jēgpilnību. Kopumā ar Rīgas Koučinga skolu strādājām 12 stundas, kas deva arī vielu pārdomām ne tikai savā profesionālajā jomā, bet arī personīgajā izaugsmē.

Rīgas Kristīgās vidusskolas projekta koordinatore Mārīte Alksne.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *