Seminārs vecākiem "Mans bērns un tehnoloģiju atkarība"

Arvien biežāk bērni pavada laiku pie dažādām viedierīcēm. Arvien biežāk arī dzirdam – un kāpēc gan ne?! Tehnoloģijas taču ir mūsu nākotne! Arvien biežāk redzam, cik grūti daudziem bērniem kļūst komunicēt “dzīvajā”, koncentrēties, izdomāt kādu izklaidi ārpus telefona un datora…

Varbūt viss ir kārtībā? Un mums jāsamierinās? Bet varbūt tomēr ir kādas zināmas robežas, kuras nedrīkstam ļaut bērnam pārkāpt? Kā pasargāt bērnu no tehnoloģiju atkarības? Vai un kad vispār būtu jāsāk uztraukties?

Esat laipni aicināti uz lekciju 2018.gada 20.februārī biznesa augstskolas “Turība” telpās (Graudu ielā 68, Rīga), no plkst. 18.00 līdz 19.30, ko vadīs praktiskā psiholoģe IVETA AUNĪTE.

Iveta ir absolvējusi Starptautisko Praktisko Psihologu augstskolu, otro gadu desmitu strādā savā privātpraksē, un apmēram 70% no viņas klientiem ir tieši bērni un viņu vecāki. Vairāk kā desmit gadus Iveta ir lektore ne tikai izglītības sistēmā, bet arī dažādos uzņēmumos. RIMI bērniem emocionālās labklājības eksperte. Regulāri raksta arī portālam “Mammām un tētiem”, kā arī ir grāmatas “Kā izprast savu bērnu” līdzautore.

Katrā ziņā, domāju – katrs, kurš Ivetu reiz dzirdējis, sapratīs, ka viņu IR vērts dzirdēt vēl un vēl! 🙂

Lekcijā Iveta stāstīs par informāciju tehnoloģiju plusiem un mīnusiem. Par noteikumiem to izmantošanā un laika robežām. Par vecāku līdzdalību kontrolē, kādām vajadzībām un cik daudz šīs ierīces izmantojamas bērnībā.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, lūgums obligāti iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu kadrijab@gmail.com ar norādi “Mans bērns un tehnoloģiju atkarība”. 

Dalība šajā seminārā – BEZ MAKSAS!

Ja rodas kādi jautājumi – rakstiet vai zvaniet : 29156958 – Kadrija Beirote, biedrības “Es varu visu!” valdes locekle, sākumskolas skolotāja.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *