Aicinām uz koncertu Zaļumballe

Par godu 2018./2019.mācību gada noslēgumam mums ir prieks aicināt ikvienu interesentu uz koncertu ar nosaukumu “Zaļumballe”, kas notiks ceturtdien, 30.maijā, pulksten 17:00 brīvā laika centrā “Jota” A.Deglava ielā 1A.

Koncerta daļā kopā dziedāsim visu laiku iemīļotākās dziesmas, ko izpildīs Rīgas Kristīgās vidusskolas koris (vadītāja Dace Lazda) un Svētes pamatskolas ansamblis (vadītāja Daiga Gorbunova), kā arī priecāsimies par rakstiem, ko izdejos tautas deju kolektīvs “Jota” (vadītāja Inga Annaite).

Kas gan tā būtu par zaļumballi bez īstas ragu mūzikas! Tāpēc mums pievienosies īpašie viesi – Zemessardzes orķestra zaļumballes ansamblis (vadītājs Kristians Kalva).

Ir zināms, ka koncertā gaidāms kāds nebijis pārsteigums – dziedoš… Pag, kas gan tas būtu par pārsteigumu, ja būtu zināms pirms laika, tāpēc intrigu šobrīd vēl saglabāsim.

Uzreiz pēc koncerta sāksies dejas (jā, jā, īstas dejas dzīvās mūzikas pavadījumā), kur pirmo tūri spēlēs Zemessardzes mūziķi, bet otro (un atkarībā no dejotāju aktivitātes varbūt arī trešo) – Rumpmuižas zaļumballes orķestris un koris (Ritvars Garoza – taustiņinstrumenti, Edgars Galzons – basa ģitāra, Ilvars Manfelds – bungas, kā arī dziesmu mīlošie jaunieši no Rīgas Kristīgās vidusskolas kora).

Lai zaļumballes atmosfēru darītu vēl omulīgāku, aicinām uz pasākumu ierasties ar nelielu cienastu, ko pievienot kopīgajai bufetei.

Mīļā skolas saime, vecāki, vecvecāki, radi un draugi! Mīļi aicinām visus! Tiekamies zaļumballē!

Aicinām uz koncertu Zaļumballe

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *